• banner5
  • banner11
  • banner4
  • banner22
  • banner333

Aplikasi industri

Profil Perusahaan

JJD gaduh pangalaman langkung ti 30 taun dina produks perunggu / aluminium / séng kéngingkeun pikeun nyayogikeun kabutuhan pelanggan kalayan harga anu nguntungkeun. Kami ngandelkeun kaahlian manufaktur kami sareng keukeuh sareng kualitas produk na réliabilitas kami. Salah sahiji toko eureun disayogikeun sareng desain kapang, casting tekanan tinggi / casting tekanan low / casting gravitasi, pemesinan pas, cair / palapis bubuk sareng papasangan.

Produk Produk

Kadatangan Anyar